Inscriptionari moto

inscriptionari moto

Inscriptionari Moto

La aceasta categorie gasiti modele pentru modificarea aspectului masini d-voastra pornind de la scrisuri simple si pana la modele complexe in functie de preferintele d-voastra, executam orice fel de grafica si dimensiune.
Calitatea este garantata prin prisma faptului ca FOLIA si TEHNOLOGIA care o folosim este de ultima ora si speciala pentru astfel de lucrari.
Pentru cine are ceva cunostinte in domeniu e vorba de print pe autocolant(special cu pelicula protectoare ) + laminare(in functie de model) + cutterare dupa contur ceea ce ofera o rezistenta mult mai mare decat alte tehnologii plus faptul ca produsul rezultat nu necesita strat de lac pentru protectie are luciu necesar pentru a arata exact ca cel lacuit.La categoria inscriptionari moto  incercam pe cat putem sa acoperim toate marcile si sa le organizam pe subcategorii pentru a simplifica gasirea modelului dorit.
Personalizam motocicleta, casca d-voastra si orice accesorii pe care pot fi aplicate produsele noastre.
Pentru cine are ceva cunostinte in domeniu e vorba de print pe autocolant + laminare + cutterare dupa contur ceea ce ofera o rezistenta mult mai mare decat alte tehnologii plus faptul ca produsul rezultat nu necesita strat de lac pentru protectie are luciu necesar pentru a arata exact ca cel lacuit.