Tipuri de folie pentru colantarea autovehiculelor

16 mai 2014
Comments: 0
Category: Postari Diverse
16 mai 2014, Comments: 0

In cazul in care doriti sa apelatii la anumite servicii de colantare auto trebuie sa stiti cateva lucruri care v-ar putea ajuta in luarea deciziei finale.

Colantarea profesionala se face cu autocolantul potrivit in functie de natura colantarii. Exista autocolant pentru suprafete curbe, pentru suprafete drepte, pentru geam, plastic si-asa mai departe.

Spre exemplu folia 641 de la Oracal ofera rezultate foarte bune la preturi avantajoase insa exista folii mai scumpe al caror efect este de o calitate superioara si o rezistenta in timp mai mare. Trebuie sa va informati la providerul dumneavoastra de colantare ce fel de folii foloseste si sa alegeti conform bugetului.

Iata cateva exemple de folii pentru colantare pe piata. Foliile MacTac importate din UK ofera o calitate foarte buna si un pret rezonbail apropiate de gaba 641 Oracal. Foliile Hexis sunt cunoscute pentru diversitatea lor acestea fiind disponibile intr-o varietate foarte mare de texturi si culori cum ar fi folia ce imita carbonul, folia cameleon, foliile colorate mat sau imitand pielea de aligator. Variantele sunt multe, cel mai important fiind ce va doriti sa rezulte in final si de ce buget dispuneti, o folie cu textura de carbon ajugand pana la 40 de euro/metru patrat doar achizitia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *